Om oss

En utbildning skall börjas i tidJag som har startat Gurnett IT & Utbildningskonsult heter Hans Gurnett. Företaget är en enskild firma där jag arbetar ensam. Men för att kunna erbjuda ett bredare utbud, samarbetar jag ofta med andra konsulter. De senaste åren har jag arbetat som utbildare på vuxenutbildningen inom ämnena matematik och IT på gymnasienivå. Där mötte jag många intressanta människor, men där växte även idén fram att arbeta mer mot företag och privatpersoner.

Bakgrund & utbildning

Innan jag utbildade mig till gymnasielärare med inriktning matematik och informatik, så gick jag en flygteknisk gymnasieutbildning som senare även kompletterades med ett naturvetskapligt basår. I arbetslivet har jag jobbat som reparatör inom industrin vilket jag känner att man har stor nytta av idag. Arbetar man med t ex en teknisk beskrivning, manual eller liknande, så är det också viktigt att man förstår innehållet och inte bara fokuserar på design och layout.

Språk

Jag är född i England och behärskar därmed engelska och svenska flytande i både tal och skrift. Den här plattformen utgör en bred bas som jag tror kommer kunden väl till nytta.

Ni kan läsa mer om de olika uppdrag vi utför under flikarna utbildning och tjänster.