Webbsidor

Arvika ugnsmakeris webbsidaGurnett IT & Utbildningskonsult vänder sig främst till små och medelstora företag som är i behov av en egen hemsida. Ett företags hemsida är det elektroniska skyltfönstret mot potentiella kunder. Oavsett om ni säljer varor eller tjänster så räknar idag kunden med att ni har en webbplats som denne kan besöka för att se och läsa om just er. Gurnett IT och Utbildningskonsult vänder sig främst till er som helt vill lämna bort denna bit så ni kan ägna er åt just det ni är bra på. Vi tar även hand om löpande uppdateringar på er hemsida.

 

Dokumentation

Dokumentation: Bruksanvisning till kundOavsett hur duktig man är i sitt yrke, så måste även detta genomsyra i hela verksamheten. Företag slarvar ofta med sin dokumentation, men det är just här som företaget kan spegla sin professionalitet. Det kan röra sig om allt från enkla brevmallar för företagsbrev till mer komplexa tekniska beskrivningar eller manualer. Kunden nöjer sig ofta inte längre med enbart en bra produkt, utan även det som följer med varan skall ha samma karaktär.

Översättning

Befintlig dokumentation behöver ofta översättas till engelska. Gurnett IT & Utbildningskonsult översätter befintlig dokumentation till engelska såväl som vi skapar helt nya dokumentationsserier.

Datorreparationer

Vi utför reparationer och mjukvaruinstallationer. Idag finns det datorer i nästan varje hem och dessa slits med åren, och då kommer reparationskostnader. Vi sätter alltid kundens behov i centrum och försöker alltid hitta den lösning som är mest kostnadseffektiv för kunden. Det kan vara allt från en trasig hårddisk eller nätaggregat till programinstallation eller backup av filer.